Skip to main content
QUI SOM?

SOM UNA COOPERATIVA MULTIDISCIPLINAR

El Risell és una peça que sustenta i uneix, petita i imprescindible.

Naixem amb la vocació de millorar la qualitat de vida de les persones i les col·lectivitats des de diversos àmbits.

Som una cooperativa democràtica i transversal. Lluitem per assolir major sostenibilitat, ambiental, econòmica i social al vostre entorn. La combinació de les diverses disciplines i tècniques ens permet oferir serveis aportant valor afegit i una mirada integral a tots els nostres projectes. 

ELS EXPERTS

Andreu Camprubí

Andreu Camprubí

EXPERT EN PLANIFICACIÓ EN POLÍTIQUES D'INCLUSIÓ SOCIAL, ACCIÓ COMUNITÀRIA I ECONOMIA SOLIDÀRIA

Sóc responsable de l’Àrea de Consultoria Social del Risell en els àmbits de la inclusió social, l’acció comunitària i l’economia social i solidària. Al Risell poso en pràctica la meva expertesa en diversos coneixements tècnics, metodològics i teòrics per a aconseguir solucions òptimes als projectes que em plantejeu.

Laura Camprubí

Laura Camprubí

AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I PAISATGE

Sóc cap de l’Àrea de Medi Ambient i Paisatge al Risell, aquí realitzo la meva activitat en els àmbits del desenvolupament sostenible, urbanisme, paisatge i canvi climàtic. Vull posar els més de deu anys d’experiència internacional i nacional al vostre servei.

Núria García

Núria García

FÍSICA RESPONSABLE DE L'ADMINISTRACIÓ FINANCERA

Sóc la responsable de l’administració financera de la Cooperativa. M’encarrego de la gestió interna de la Cooperativa i sóc responsable de l’administració financera del nostre projecte. Vull posar al vostre servei la meva capacitat per analitzar, organitzar i tenir cura de les dades i la informació.

GEORGINA FOLGUERA

GEORGINA FOLGUERA

BIÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I CIUTADANIA GLOBAL

Formo part de l’Àrea de Medi Ambient i Paisatge, on dono suport als projectes relacionats amb el canvi climàtic, paisatge, serveis ecosistèmics, salut i urbanisme. Vull posar la meva experiència acadèmica en biologia i sostenibilitat al vostre servei.

ANDREA PALAZÓN

ANDREA PALAZÓN

POLITÒLOGA ESPECIALITZADA EN COMUNICACIÓ I GESTIÓ PÚBLICA

Participo en la realització de projectes de El Risell, contribuint amb els meus coneixements transversals en gestió pública, gènere, i comunicació. La meva experiència es basa en suport al planejament estratègic territorial, a l’anàlisi, disseny, execució i avaluació de polítiques públiques de caire socioeconòmic, i accions de comunicació d’actes públics. Vull posar les meves competències al servei dels vostres projectes.

BRUNA COLL

BRUNA COLL

SOCIÒLOGA EXPERTA EN INTERVENCIÓ SOCIAL

Formo part de l’Àrea de Consultoria Social, on participo en projectes de desenvolupament local. Al Risell hi aporto la meva experiència en la planificació estratègica, en la recerca sobre educació, gènere i salut, i en la dinamització de processos participatius. M’interessa la intervenció social i la investigació qualitativa en els àmbits de la inclusió, l’urbanisme i l’educació.

MARTA GALLEGOS

TÈCNICA ADMNISTRATIVA DE L’ÀREA D’ADMINISTRACIÓ FINANCERA

Formo part de l’àrea d’administració financera, on dono suport a l’àrea de recursos humans, financera i de compres de la cooperativa. Vull posar la meva experiència en administració i organització de dades/ informació al vostre servei.

MARINA BASCO

POLITÒLOGA ESPECIALITZADA EN POLÍTIQUES SOCIALS, EDUCATIVES I ACCIÓ COMUNITÀRIA

Al Risell hi aporto la meva expertesa en polítiques socials i acció comunitària -i més particularment en projectes socials, educatius, de feminismes i d’economia social i solidària-. Actualment, m’especialitzo en l’anàlisi de dades (entorn R) per la gestió pública i l’anàlisi política. Puc aportar una experiència de més de vuit anys en projectes de consultoria social i comunitaris, contribuint a la transició ecosocial (comunitats d’energia, desigualtat educativa, producció agroecològica, etc.).

BIEL SORIGUERA

CONSULTOR AMBIENTAL EXPERT EN L'ESTUDI I LA PLANIFICACIÓ TERRITORIAL

Formo part de l’Àrea de Consultoria Ambiental i Paisatge, on contribueixo transversalment als projectes. Dono suport en projectes de desenvolupament local, avaluació ambiental i diagnosis de mobilitat mitjançant l’anàlisi cartogràfic. Vull posar la meva experiència acadèmica en regeneració urbana, disseny de processos de participació ciutadana i planificació estratègica al servei dels vostres projectes.

BERNAT ROTGER

SOCIÒLOG EXPERT EN L'AVALUACIÓ DE L'IMPACTE SOCIAL

Treballo a l’Àrea de Consultoria Social, en projeces relacionats amb la inclusió social i l’acció comunitària. Tinc experiència en l’avaluació de l’impacte de plans i projectes, així com en l’anàlisi de dades, la gestió de processos i en el desenvolupament organitzatiu. Aquests coneixements poden ajudar a donar resposta a les vostres demandes.

Skip to content