Vés al contingut

Projectes d’alineació als ODS i redacció de l’Agenda 2030

Àrees de treball Consultoria-social , Medi-ambient , Habitatge , Transversal
Equip El Risell i col·laboradors en entitats privades MasQsostenible, Ecosolutions i Cicla
Calendari2021

Projectes d’alineació als Objectius de Desenvolupament Sostenible i redacció de l’Agenda 2030.

Aquest 2020 hem treballat amb el Consell Comarcal del Moianès, amb l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Santa Mª d’Olor amb l’elaboració de la seva estratègia d’ODS i agenda 2030.

 

Fruit d’un treball conjunt amb els ens locals s’ha fet un recull de les accions realitzades i dels plans vigents,, seguidament s’han classificat i analitzat la pertinença als diferents ODS. A partir d’aquí i després d’una alineament de les accions amb els ODS, s’ha avaluat el grau de compliment de les accions. Conjuntament amb la generació d’espais de treball transversal i entrevistes en profunditat amb els referents assignats s’ha aconseguit el vincle relacional entre els departaments, s’ha pres consciencia sobre l’alineament estratègic amb els ODS i s’ha pogut tenir una visió del conjunt de la corporació.

 

Un cop dut a terme aquest procés s’ha elaborat, de forma participativa la nova agenda 2030, que orientarà les accions del municipi o el consell comarcal, els propers 10 anys a partir dels eixos i estratègiques estructurats a partir dels 17 objectius de desenvolupament sostenible.

 

Pels municipis i els consells comarcals, l’alineament amb els ODS i la redacció de l’Agenda 2030, es una gran oportunitat per aprofundir en la col·laboració entre departaments, fomentar i promoure els projectes transversals. També permet comunicar de forma visual i estratègica les accions realitzades. Per últim, però no menys important, facilita la interconnexió entre administracions, tant amb altres municipis, com administracions de rang superior.

The website encountered an unexpected error. Please try again later.