Vés al contingut

Adequació de l'habitatge a les persones usuàries

Projecte derivat del premi del concurs "Reforma de la llar del c/Estaràs"
Àrees de treball Habitatge , Transversal
Equip Clara Ramoneda amb la col·laboració de Gavina Corbetta (arquitecta independent)
Calendari2018

Projecte derivat del premi del concurs "Reforma de la llar del c/Estaràs" promocionat per la Fundació de Malalts Mentals de Barcelona.
S'ha reformat l'habitatge on vivien 4 persones usuàries de la FMMC, aconseguint una millor confort a l'habitatge , més flexibilitat d'usos i més independència entre persones que hi viuen.

Aquesta millora s'ha dissenyat amb la participació de les usuàries, per la detecció de les seves necessitats.

Al finalitzar la reforma es realitzen un tallers d'apoderament energètic perquè puguin gestionar de manera més eficient tots els recursos.

Article relacionat http://elrisell.cat/divulgacio/article/fundacio-malalts-mentals-de-catalunya