Skip to main content

Aquest passat cap de setmana es va celebrar la quarta Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC2015), a l’espai Fabra i Coats de Barcelona. Aquest és l’esdeveniment més important de l’any relacionat amb les alternatives econòmiques de Catalunya.

Aquesta edició  vam ajuntar els espais de quatre entitats: Fapac, Cric, mésOpcions i el nostre. La finalitat era disposar d’un espai més gran i poder fer una bona promoció de mésOpcions, ja que era el primer any que es presentava a la #FESC2015. Aquestes entitats som sòcies col·laboradores de mésOpcions.

Des del Risell vam poder dissenyar i contruir l’stand, un espai diferencial i diferenciat que havia de cridar l’atenció i captar les mirades. El cert és que vam rebre moltes felicitacions per l’espai i ha esdevingut el més fotografiat de tota la Fira.

A més, vam poder dissenyar una estratègia comunicativa que promocionés mésOpcions a les xarxes, i el que varem fer va ser regalar un planter d’hortalissa a les persones que compartissin una foto a les xarxes.

Skip to content