Skip to main content

Un cop feta la presentació del reportatge “Empoderament Energètic” és el moment de fer-lo públic per tal que tothom el pugui visibilitzar i difondre’l.Volem que arribi al màxim de gent possible, d’aquesta manera farem un pas més cap a l’empoderament energètic, que tanta por fa a les grans companyies elèctriques.

A través del reportatge volem donar respostes, informar i aclarir dubtes que de ben segur a tothom li han passat pel cap.

Volem que el reportatge doni eines a la ciutadania per entendre la factura elèctrica, però també per poder valorar i analitzar les nostres llars, i poder-ne fer un ús més eficient,viure amb confort.

Volem visibilitzar la situació actual en la què ens trobem, en termes energètics, en termes habitacionals i sobretot donar veu  a moviments socials, a famílies del districte d’Horta-Guinardó i a persones expertes en àrees de directa influència.

“Empoderament energètic” subratlla dos conceptes principals:

  1. L’energia és un dret i no un bé de consum
  2. Tenim una responsabilitat ambiental

Aquests dos objectius els manifestem en aquest ordre, és a dir no podem parlar d’ús responsable de l’energia si no tenim el dret garantit. Això sí, totes aquelles persones que no ens trobem en situacions de vulnerabilitat energètica estem obligades a no malbaratar l’energia que utilitzem.

Vinga prou d”spoilers’ i que comenci el cine!

Ens ajudeu a difondre el reportatge? Si voleu realitzar algun ‘pase’ gratuït obert al públic, genial! Estaràs participant en l’empoderament energètic col·lectiu! Us agrairíem que ens informéssiu de qualsevol acte amb el reportatge per ajudar-vos a fer difusió i per poder venir a donar-vos suport.

Envieu un mail a: clara@elrisell.cat.

Moltes gràcies!

https://youtu.be/8zoMwXxRpCY

CreativeCommons
Esta obra está bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivar 4.0 Internacional.

Skip to content