Vés al contingut

DIVULGACIÓ

Compartim coneixement amb l’objectiu principal de l’empoderament col·lectiu i individual. EL CONEIXEMENT HA DE DISTRIBUIR-SE I CIRCULAR
el risell divulgacio

Ecosistemes Cooperatius: proposta analítica (I)

Arrel del suport que el Risell brinda als Ateneus Cooperatius de Ponent i del Baix Llobregat en el servei d’intercooperació, hem dissenyat una metodologia analítica per estudiar els ecosistemes cooperatius al territori i les relacions d’intercooperació. Aquesta metodologia cal que sigui complementada amb sessions de treball participades per les entitats que formin part. L’ús de l’anàlisi de xarxes permet observar ecosistemes existents, ecosistemes existents però que no s’identifiquen com a tal, potencials creixements d’ecosistemes o potencials ecosistemes que poden reeixir amb suport i acompanyament dels Ateneus.

Què diu el conveni firmat amb Endesa?

Aquest mes s'ha firmat l'acord amb Endesa referent a la condonació del deute acumulat i eines per la prevenció de la pobresa energètica. Us en fem un resum tot seguit:

La comunicació en l’Economia Social i Solidària

La comunicació en l’Economia Social i Solidària (ESS) és un tema a abordar i de vital importància per les empreses, de forma individual i de forma conjunta. Parlem del paradigma de comunicació cooperativa.

 

KUNE, l’app de consum col•laboratiu

Kune és una aplicació mòbil per iOS i Android basada en la filosofia del  consum  col·laboratiu  i  pensada  per  implementar‐lo  i  potenciar-­lo: deixar objectes, donar-los, intercanviar-los.