Vés al contingut

DIVULGACIÓ

Compartim coneixement amb l’objectiu principal de l’empoderament col·lectiu i individual. EL CONEIXEMENT HA DE DISTRIBUIR-SE I CIRCULAR
el risell divulgacio

Enquesta Dones Joves i ESS

logo recerca Dones Joves i ESS

La Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut lideren un projecte de cooperació descentralitzada que cerca sensibilitzar els governs regionals mediterranis de la necessitat de promoure l’economia social i solidària (ESS) protagonitzada per dones joves. És un projecte mediterrani en el que participen, a més de Catalunya, les regions de Tànger – Tetuan - Alhocemia (Marroc), Sousse (Tunísia), Còrsega (França) i Campania (Itàlia). Actualment es troba en la primera fase, la diagnosi, i s’està realitzant una recerca a cada regió sobre la situació de les dones joves dins de l’ESS. Ves a la notícia que n'ha fet joventut.

A Catalunya realitzem la recerca des del Risell i per complementar les dades obtingudes durant el treball de camp (entrevistes, grups de discussió i anàlisi quantitatiu de fonts secundàries) hem realitzat la següent enquesta. Hem detactat una manca de dades primàries que permetin realitzar anàlisis focalitzades en les dones joves vinculades a l'ESS. 

Si ets una dona entre 16 i 35 anys i treballes a alguna entitat de l’ESS et demanem que responguis aquest qüestionari breu. La teva participació és voluntària i les dades que n’obtinguem només s’utilitzaran per objectius de recerca i garantint-ne l’anonimat.

L’enquesta dura aproximadament 10 minuts.

 

boto enllaç enquesta