Vés al contingut

EL RISELL UNEIX I CONSTRUEIX

SOM UNA COOPERATIVA MULTIDISCIPLINAR

EL RISELL ÉS UNA PEÇA QUE SUSTENTA I UNEIX, PETITA I IMPRESCINDIBLE

ELS EXPERTS
Andreu Camprubí
Andreu Camprubí
EXPERT EN PLANIFICACIÓ EN POLÍTIQUES D'INCLUSIÓ SOCIAL, ACCIÓ COMUNITÀRIA I ECONOMIA SOLIDÀRIA

Sóc responsable de l’Àrea de Consultoria Social del Risell en els àmbits de la inclusió social, l’acció comunitària i l'economia social i solidària. Al Risell poso en pràctica la meva expertesa en diversos coneixements tècnics, metodològics i teòrics per a aconseguir solucions òptimes als projectes que em plantejeu. 

email andreu@elrisell.cat

mbl 633.392.612

 

laura camprubí
Laura Camprubí
AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I PAISATGE

Sóc cap de l'Àrea de Medi Ambient i Paisatge al Risell, aquí realitzo la meva activitat en els àmbits del desenvolupament sostenible, urbanisme, paisatge i canvi climàtic. Vull posar els més de deu anys d'experiència internacional i nacional al vostre servei. 

email laura@elrisell.cat

mbl660.139.606

gemma tolosa
Gemma Tolosa
AMBIENTÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I URBANISME

Formo part de l’Àrea de Medi Ambient i Paisatge on contribueixo en els projectes d’ordenació territorial, urbanisme i canvi climàtic, aportant els meus 13 anys d’experiència nacional i internacional. La meva experiència es basa en l’avaluació ambiental estratègica, urbanisme, impacte ambiental i xarxes urbanes de calor i fred.

email gemma@elrisell.cat

mbl654.802.534

Núria Garcia
Núria García
FÍSICA RESPONSABLE DE L'ADMINISTRACIÓ FINANCERA

Sóc la responsable de l'administració financera de la Cooperativa. M'encarrego de la gestió interna de la Cooperativa i sóc responsable de l'administració financera del nostre projecte. Vull posar al vostre servei la meva capacitat per analitzar, organitzar i tenir cura de les dades i la informació.

email info@elrisell.cat

mbl623.195.976

eloi mauri
ELOI MAURI
ENGINYER EXPERT EN CANVI CLIMÀTIC I DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Formo part de l’Àrea de Medi Ambient, Energia i Paisatge on contribueixo en els projectes de transició energètica, canvi climàtic, urbanisme i economia circular, aportant els meus 4 anys d’experiència nacional i internacional. La meva experiència es basa en projectes de mitigació i adaptació al canvi climàtic i energies renovables. 

email eloi@elrisell.cat

mbl623.065.942

Òscar Redondo
ÒSCAR REDONDO
POLITÒLEG ESPECIALITZAT EN ESTUDIS TERRITORIALS I PLANEJAMENT URBÀ

Treballo a l'Àrea de Consultoria Social, on hi aporto la meva experiència i formació en tècniques d'investigació social, tant qualitatives com quantitatives. Intento posar el meu grau de sorra en l'anomenada geografia demogràfica, aplicant una perspectiva multidisciplinar a les investigacions que realitzem. M'agrada parar l'atenció en totes aquelles característiques de l'entorn que influeixen en el dia a dia de les persones, utilitzant diverses metodologies que dotin de significat la investigació.  

email oscar@elrisell.cat

mbl613.037.405

Georgina Folguera
GEORGINA FOLGUERA
BIÒLOGA EXPERTA EN DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE I CIUTADANIA GLOBAL

Formo part de l'Àrea de Medi Ambient i Paisatge, on dono suport als projectes relacionats amb el canvi climàtic, paisatge, serveis ecosistèmics, salut i urbanisme. Vull posar la meva experiència acadèmica en biologia i sostenibilitat al vostre servei. 

email georgina@elrisell.cat

mbl613.051.577

Andrea Palazón
ANDREA PALAZÓN
POLITÒLOGA ESPECIALITZADA EN COMUNICACIÓ I GESTIÓ PÚBLICA

Participo en la realització de projectes de El Risell, contribuint amb els meus coneixements transversals en gestió pública, gènere, i comunicació. La meva experiència es basa en suport al planejament estratègic territorial, a l'anàlisi, disseny, execució i avaluació de polítiques públiques de caire socioeconòmic, i accions de comunicació d'actes públics. Vull posar les meves competències al servei dels vostres projectes. 

email andrea@elrisell.cat

mbl623.035.923

Bruna Coll
BRUNA COLL
SOCIÒLOGA EXPERTA EN INTERVENCIÓ SOCIAL

ormo part de l’Àrea de Consultoria Social, on participo en projectes de desenvolupament local. Al Risell hi aporto la meva experiència en la planificació estratègica, en la recerca sobre educació, gènere i salut, i en la dinamització de processos participatius. M’interessa la intervenció social i la investigació qualitativa en els àmbits de la inclusió, l’urbanisme i l’educació.

bruna@elrisell.cat
623 03 59 81