Vés al contingut

DIVULGACIÓ

Compartim coneixement amb l’objectiu principal de l’empoderament col·lectiu i individual. EL CONEIXEMENT HA DE DISTRIBUIR-SE I CIRCULAR
el risell divulgacio

Pobresa energètica a l'estiu

La pobresa energètica també té una gran incidència a l'estiu, cal que el debat sobre l'accés a l'energia ho incorpori en el debat i en la cerca de solucions.

Vigència de la llei 24/2015

La llei 24/2015 protegeix el dret a l'habitatge de les famílies vulnerables en situació de desnonament i la pobresa energètica. La llei fruit de la ILP Habitatge impulsada per la PAH, l'Aliança contra la Pobresa Energètica i l'Observatori DESC. Després de derogar-se alguns dels seus articles avui us expliquem en quina situació es troba. És vigent en la seva totalitat?

Espais comunitaris davant els PLACI

Són diverses les vegades que ens trobem treballant en espais autoanomenats comunitaris i que en realitat no ho són. Els ens locals impulsen espais de treball on hi participen entitats i altres actors de l’anomenat sistema comunitari. Aquests espais solen estar vinculats a Plans de Desenvolupament Comunitari o altres eines de planificació amb vocació comunitària.

Enquesta Dones Joves i ESS

La Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de la Joventut lideren un projecte de cooperació descentralitzada que cerca sensibilitzar els governs regionals mediterranis de la necessitat de promoure l’economia social i solidària (ESS) protagonitzada per dones joves.